21 september 2020:

Baros Bier nu verkrijgbaar bij: 

Cafe de Kiosk in Loon op Zand. Een prachtig cafe met een geweldig terras. Leuk dat je ook hier Baros bier kunt drinken.  https://www.cafedekiosk.nl/

Zidewinde in Sprang-Capelle. Bijna onze buren! Wat een feest om naar zidewinde te mogen! https://www.cultureelcentrum-zidewinde.nl/

5 september 2020:

Baros Bier is nu ook in Tilburg verkrijgbaar! Bij T-Drinks in de Heuvelpoort. Een prachtige winkel met > 600 verschillende bieren en ook nog eens een rijk assortiment wijn en whisky.

25 juli 2020:
Leuke en geslaagde Beer & Bites gehad bij Winterdijk30B. Mooie bieren, heerlijke bijpassende hapjes en fijne sfeer.

Juli 2020:

Supertrots! We staan op de bierkaart van de Roestelberg, als een van de lokale bieren. Hoe leuk is dat!

27 januari 2020: 

Vorig week onze bieren weer af mogen geven bij de Bierbaronnen. De Stoere Stout staat al op tap. Speciaal voor EetCafé Bierbaronnen hebben we ook een speciale versie van de Stoere Stout meegenomen: de Stoere Stout Whiskey Oaked! Altijd leuk om weer even bij de Baronnen te zijn.

Vereer de baronnen met een bezoekje: absoluut de moeite waard om een (paar) mooi speciaalbier uit Brabant te proberen!
Je vind ze op het Lindeplein in Oisterwijk. Doe ze de groeten!

9 januari 2020:  Ons Sprangse bier is nu ook verkrijgbaar bij De Proeverij in Sprang-Capelle. Een fijn, gezellig restaurant met heerlijk eten. Wij zijn erg trots en blij dat ons bier in dit mooie restaurant in ons eigen Sprang-Capelle verkrijgbaar is. En je ziet dat ze er ook wijn schenken...

proeverijpng

11 januari 2020: Onze bierfamilie is weer compleet.

Baros bier familie 4jpeg

15 december 2019:  Gisteren de eerste flessen Stoere Stout van de nieuwe batch (zowel de 33 cl als de 75 cl) afgeleverd, bij Vivo Lekkernijen en Kools Dranken Drunen. Volgende week naar meer adressen. Hij is kneiter vers, wij zouden hem nog even laten staan. Maar natuurlijk wel leuk om kado te geven of te krijgen!

stoere stout 1jpg

11 december 2019: Afgelopen zaterdag hebben we Stoere Stout batch 2 afgevuld. Hij is er dus weer bijna!

Een deel van het bier hebben we nog niet gebotteld en daar hebben we maandagavond een test mee uitgevoerd met het toevoegen van whiskey. We hebben ongeveer 15 verschillende varianten gemaakt met steeds meer whiskey. En natuurlijk voortdurend proeven! Van iedere variant hebben we 6 flesjes gemaakt en die staan nu na te gisten op fles...
Verder hebben we in 2 lagervaten eiken snippers toegevoegd. In een vat met snippers van bourbon vaten en in het andere vat snippers van cognac vaten.
In het derde lagervat voegen we eiken snippers die we een paar dagen in whiskey hebben laten rusten toe.
Erg leuk om dit te doen! Voor ons de eerste keer. We houden jullie uiteraard op de hoogte van de resultaten van deze experimenten.

18 oktober 2019: "De leukste huiskamer van Waalwijk" en "een eigenzinnige plek". Dat is Winterdijk30b in Waalwijk.

Een fijne plek in Waalwijk waar je in een goede ambiance van mooie en eigenzinnige optredens kunt genieten.

We zijn heel erg blij en trots dat we met Winterdijk30b een leuke samenwerking vormgegeven hebben. Niet alleen worden onze bieren geschonken als de huisbieren van Winterdijk30b, maar ook zul je ons op verschillende momenten bij de Winterdijk30b kunnen aantreffen. Om je ons bier te laten proeven, je kennis laten maken met nieuwe bieren (al dan niet gecombineerd met eten) of om enthousiast onze passie over bier te delen.

Zondag 20 oktober introduceren we onze bieren tijdens het optreden van Leo de Vlieger. Wij zijn er vanaf 15:00 uur, Leo treedt vanaf 16:00 uur op.

Wij zouden het erg leuk als je erbij bent! 


Ton en Alfred 2jpgIMG_8206 2JPGZinnestreel winterdijk kleinjpg

5 september 2019:  First Summer en Zinnestreel zijn nu ook leverbaar in "Borrel Bier Burger" Kluis 8 in Waalwijk!


5 september 2019:  Vandaag werd Telindus Zomerbier (onze First Summer) geschonken bij het jaarlijkse Foodtruckfestival van Telindus.
En of het nu aan ons bier lag of niet; het weer werd steeds beter....  
zomerbier 2jpg

26 juli 2019:  Eindelijk krijgt onze Zinnestreel een gezicht! En wat voor een. Erg trots op dit nieuwe etiket. Wederom gemaakt door Mitchell van den Berg. En wederom een fantastisch mooi etiket en spot-on!  
zinnestreel 2jpg

12 juli 2019: Brouwdag!

 brouwdag 2jpg

29 juni 2019:  Slijterij van Alphen in Waspik heeft een mooie collectie speciaalbier. Met zorg samengesteld. We zijn dan ook erg blij dat bij van Alphen vanaf vandaag ook Baros Bier verkocht wordt! We hebben vandaag onze First Summer en Stoere Stout geleverd.

van alphen 1jpg

29 juni 2019: Je zult maar in Oisterwijk wonen en de mogelijkheid hebben om lekker op het terras van Café Bierbaronnen te gaan genieten van het weer en vooral lekkere biertjes.

Baros Bier is nu precies een jaar bezig en bijna vanaf het begin zijn onze bieren verkrijgbaar bij de Baronnen. Hoe leuk is het dat ons nieuwe bier wat vorige week erg goed ontvangen is op het bierfestival van Waalwijk, nu exclusief verkrijgbaar is bij de Bierbaronnen. De etiketten zitten er namelijk nog niet op, maar de Baronnen stonden erop dit bier al te hebben. En dat doen we natuurlijk graag en van harte! We zijn erg benieuwd naar de punten vanuit Oisterwijk

30 mei 2019: Een nieuwe prachtige locatie waar First Summer vers voor je getapt wordt: De Molen Kaatsheuvel! Wat is dit toch een prachtige locatie waar je lekker kunt genieten. En als je er dan toch bent...

Bedankt voor je enthousiaste hulp Dennis Rosman.

29 juni 2019:  Bezig om de Baros Bier Bar te beitsen. Droogt goed met 32,5 graden... Klaar voor ons volgende bierfestival. En nu, tijd voor een First Summer!
bar bouwen 2jpg

24 mei 2019:  Mooi hé, een koelkast vol met mooie bieren die klaar staan voor een proeverij!
En daar staat Baros First Summer gewoon tussen! En werd ook nog eens heel erg positief ontvangen en beoordeeld!

proeverij 2jpg

4 mei 2019: Gaaf dat we dit speciale bier hebben mogen maken voor Arjan van Team065 van de Ropa-run. De opbrengst van dit Runners bier gaat naar door de Ropa-run geselecteerde goede doelen: https://www.roparun.nl/nl/doelen/gesteunde-doelen/

Runners bier is exclusief bij Kools Dranken Drunen verkrijgbaar!

runnersbier 2jpg

1 november 2018: De geboorte van Baros Bier-stroop.

In de zoektocht naar het perfecte bier brouw je soms weleens een bier die wel smaakt, maar toch niet geweldig is, net te zoet. En die flesjes blijven dan uiteindelijk toch in het krat achter... En dat is zeker niet de toekomst die wij in gedachten hadden voor die flesjes. Uit deze bezorgdheid is het idee ontstaan om van dat bier bierstroop te maken. De alcohol is er uiteraard uitgekookt, maar het karakter en de smaak kunnen we meegeven aan het bier. En dat het bier net wat te zoet was, is voor een stroop in het geheel niet erg!

bierstroopjpg

26 oktober 2018: Baros Bier heeft het overheerlijke maandelijkse diner van "Genieten met eten" van bijpassende bieren voorzien. Erg leuke én lekkere avond geworden! Uiteraard was First Summer een van de bieren van de avond...
menuPNG

13 oktober 2018: Baros Bier staat op World Food Day in Den Bosch. Prachtige dag waarin we met een heerlijke zonnetje volop First Summer hebben laten proeven. Ook heeft Den bosch kennis gemaakt met onze Baros Bier-stroop. 

18 september 2018: Aanstaande zaterdag zijn wij aanwezig op de Mitra Beer Xpierence in Kaatsheuvel! Leuk als je er ook bent!

10 september 2018: Niet de overall winnaar geworden van Brabants Lekkerste Bier, maar wel winnaar van de 'lichte bieren' (<6%) categorie. Supertrots!
In dit artikel staan we in goed gezelschap van de winnaars! https://www.bd.nl/brabant/black-sabbath-van-bliksem-is-brabants-lekkerste-bier~a2d03e3a/

8 september 2018: Artikel in Brabants Dagblad over Baros Bier!
Baros interview BD 8 september 2018jpg

1 september 2018: First summer is een van de 3 finalisten in de verkiezing tot "Brabants Lekkerste Bier"! En we zijn daar als piepjonge brouwerij maar wat trots op! Nog een week in spanning zitten en dan op 9 september wordt tijdens het bierfestival van Brouwerij de Roos de winnaar bekend gemaakt...
Maar wij voelen ons nu al een winnaar! En we zijn een van de deelnemers aan het bierfestival, zodat we hopelijk veel mensen met ons bier kunnen laten kennismaken. Heel veel zin in!

Check het artikel in het Brabants Dagblad: https://www.bd.nl/brabant/traais-tripeltje-first-summer-en-black-sabbath-strijden-om-titel-brabants-lekkerste-bier~a2fbafda/

10 augustus 2018: First Summer nu ook verkrijgbaar bij de goed gesorteerde Vinotake uit Waalwijk. www.devinotake.nl.

11 juli: First Summer verkrijgbaar bij VIVO lekkernijen
Ons zomerbier First Summer is vanaf heden verkrijgbaar bij Vivo Lekkernijen in Sprang-Capelle. Naast allerlei andere lekkernijen heeft Vivo een prachtig aanbod van Brabantse speciaalbieren.
Geweldig om als brouwerij uit Sprang-Capelle ons bier bij Vivo te mogen aanbieden!
We zijn heel benieuwd wat je van ons bier vindt!

7 juli 2018: First Summer verkrijgbaar bij Mitra Slijterij Lips
Wat een geluk: met dit blijvend mooi zomerweer is ons zomerbier First Summer verkrijgbaar bij Mitra Slijterij Lips uit Kaatsheuvel!

28 juni 2018: First Summer verkrijgbaar bij restaurant Sfeerlijk
Vanaf vanavond kun je ons zomerbier "First Summer" bij restaurant Sfeerlijk in Sprang-Capelle verkrijgen. Als apperatief en/of als begeleiding van een van de overheerlijke gerechten. We zijn trots en erg benieuwd naar de ontvangst van ons bier in ons 'thuisdorp'! www.sfeerlijk.nl 

21 juni 2018: Baros Bier levert Telindus zomerbier
Het begin van de zomer is bij Telindus, een IT bedrijf uit Utrecht, wel heel feestelijk ingeluid. Het traditionele foodtruckfestival voor medewerkers en partners werd dit jaar begeleid door Teldindus Zomer. Speciaal voor Telindus is ons "First Summer" zomerbier voorzien van een speciaal voor Telindus ontworpen etiket. Door het lekkere weer, het heerlijke weer en, natuurlijk, ons zomerbier is het een superavond geworden!
3cd4f161-4ded-40fc-8d1c-116a7271e47ejpg