Recept van Stoof met Baros Bier
Een recept voor 4 personen (Hoewel je dit beter meteen voor
meer personen kunt maken: het kost tijd, kan prima in de vriezer en is na ontdooien
ook heerlijk)
Ingrediënten
Bereiding
Superdeluxe overheerlijk Borrelplankje met Baros Bierstroop
Niks lekkerder dan vrienden ontvangen met een goed gevulde borrelplank. Of
op zondagmiddag rustig het weekend uitvieren met een plankje en een mooi craft bier. Wanneer het een Baros Bier is vinden we dat helemaal tof! Wij genieten regelmatig op zondag van dit plankje!
Ingrediënten
Bereiding
Schik de dingen die je gekozen hebt op de plank. In een klein bakje serveer
je de Baros Bierstroop, zodat mensen lekker kunnen dippen. Wil je ook de
tonijnsalade of de dip voor bij de rauwkost maken, dan staat hieronder het
recept.
Tonijnsalade
Een lekkere verse tonijnsalade zonder toevoegingen.
Bereiding
Snijd de rode ui en augurk heel fijn. Laat de tonijn uitlekken en doe in een
kom. Voeg de augurk, ui en kappertjes toe en schep door elkaar. Voeg de mayonaise toe en
breng het mengsel op smaak met peper en zout. Bewaar de tonijnsalade afgesloten
in de koelkast.
Dip voor bij de rauwkost
Een verse frisse dipsaus.
Ingrediënten
Bereiding
Snijd de groene kruiden fijn. Meng de overige ingrediënten door elkaar. En
breng het mengsel op smaak met peper en zout. Bewaar afgesloten in de koelkast.
Eet smakelijk!